Carminat - a Renault gyári GPS navigációja

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Nyelv és Szoftver

Nyomtatás
Olvasóink értékelése: / 3
ElégtelenKitűnő 

Mivel az összes gyárilag elérhető nyelv (Angol, Német, Francia, Spanyol, Olasz, Portugál, Holland) megtalálható minden térkép lemezen, így a nyelvváltáshoz többé nincs szűkség különálló szoftver vagy nyelvi CD-re. Az évente megjelenő térképlemezen mindig található egy minimális szoftver frissítés, mely az új verziójú lemez első behelyezésekor települ ha szűkséges. Ez a frissítés autómatikus, mindössze néhány másodpercig tart, általában csak kisebb hibákat javít és a verziószámot növeli, felismerni csak a képernyő elsötétedéséről és a rendszer újraindulásáról lehet, a felhasználónak nincs választása, hogy telepíti vagy sem.

Nagyobb, a teljes rendszert frissítő veriók is léteznek, ezek azonban nem publikusan elérhető rendszer frissítő lemezek, a rendszer teljes frissít(tet)ése (elvileg) csak szakszervízben lehetséges. Az ilyen frissítések a hibajavításokon túl új funkciókat is elérhetővé tesznek mint például gyorsmenü a joystick lenyomására, pöttyökkel nyomonkövetés a térképen, hogy merre jártunk, stb.

A rendszerhez magyar nyelv fejlesztése: NEM TERVEZETT!

Az utolsó ismert szoftver verzió a V3 (2009 apr. 9), a birtokunkba került lemez  képe (gyári rendelési szám nélkül) alább látható:

CNC_syscd_without_partno

 
Milyen Navigáció van az autódban?