Carminat - a Renault gyári GPS navigációja

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Nyelv és Szoftver

Nyomtatás
Olvasóink értékelése: / 5
ElégtelenKitűnő 

Image(115)A CNI2 (4R-LPN) fejegység kettő tetszőlegesen választott nyelvet (hang fájlt) képes egyszerre tárolni. A nyelvek közti váltás, illetve más nyelv(ek) feltöltése az aktuális(ak) helyére a beállítások menüben lehetséges. A nyelvi állományokat a nyelvi CDről tölthetjük fel, mely a hangokon kívül a fejegységhez szükséges szoftvert is tartalmazza, mellyel frissíthetjük rendszerünket.

A gyári nyelvi CD-n Angol Amerikai-angol Német Francia Olasz Spanyol Holland Svéd és Dán nyelv található, minden nyelvből választhatunk férfi vagy női hangot is.

A rendszerhez utólagos MAGYARÍTÁS ( magyar menü + magyar hang ) elérhető.

A CNI2 (4R-LPN) fejegységből csak egy panel verzió volt, ellenben a hozzá tartozó nyelvi és szoftver lemezből több mint öt verzió jelent meg. Az első szoftver verzióval érkező fejegységek programja (v1.21) lassú és sokhelyütt hibás volt, azonban a 2.xx verziók gyakorlatilag hibátlanok és rendkívül stabilak, funkcióbeli bővülés sajnos a verziószám emelkedésével párhuzamosan nem történt, viszont a szoftver frissítése v1.21 ről mindenképp javasolt.

Ismert szoftver verziószámok:

V1.21 , v2.02 , v2.13 , v2.15 , v2.17 , v2.18

langc_v1langcd_new_face

Régi és új arculatú nyelvi CD, mindkettő a Carminat Navigation Informée 2 rendszerhez való

 
Milyen Navigáció van az autódban?