Carminat - a Renault gyári GPS navigációja

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Kangoo II - Carminat TomTom edition

Nyomtatás
Olvasóink értékelése: / 6
ElégtelenKitűnő 

kangooLassan, de biztosan teret nyer a Renault olcsó navigációja a Carminat TomTom. 2009 nyár elejei debütálásakor csak a frissen megjelent Laguna III, Mégane III, Scénic III valamint Clio III phase2 modellekbe volt megrendelhető. A 2010-es év nyitányaként megjelent Fluence modellbe természetes hogy bekerülhetett ez az 500 euró környékén elréhető navigáció, ami viszont meglepőbb, hogy a mérnökök a kvázi kishaszonjárműként használt Kangoo II phase2 -be is beillesztették ezt a költséghatékony rendszert, megjelent a Kangoo II TomTom edition.

A rendszer irányítására a Clioban található drótnélküli Bluetoothos távirányító szolgál, meglepő, hogy nem a Lagunaban és a többi korábbi modellben jól bevált és hatékony joystickra esett a választás. A távirányító kényelmesebb használatát és biztosabb tárolását a középkonzolon kialakított műanyag befogókeret biztosítja.

Ez a korlátozott példányszámú széria a "privilege" felszereltségi szintre épül, commande_kangookiegészítve a következő extrákkal: klíma csomag (légkondícionálás, eső és fényérzékelő, panoráma tető és tetősín).

És végül egy technikai jellegű információ azoknak akik ilyen járművet szeretnének vásárolni: a Renault.hu oldalán található konfiguráció tervezőben a navis modell "Privilege TOM TOM" néven szerepel, ára körülbelül 5 millió forinttól indul a 86 vagy 105 lovas 1.5 döci motorral. Számomra kicsit sok egy "dobozos" (félig) haszongépjárműért, így valószínüleg nem tul sokkal találkozunk majd az utakon....

forrás: http://gps-carminat.com

ecran_kangoo

 
Milyen Navigáció van az autódban?